Datle v čokoládě
Datle v čokoládě
Vyzkoušejte datle Medjool v čokoládě a zažijte explozi chutí! Neodolatelná chuť medu, karamelu a ovocných tónů v čokoládě vás velmi překvapí.
Nejkvalitnější výběrové datle Medjool jsme obalili v naší bean to bar čokoládě. Vyzkoušejte spojení dvou božských chutí.
Proč jsme k naší čokoládě vybrali datle Medjool?
Chutnají po medu a karamelu, jsou neskutečně šťavnaté a rozplývají se na jazyku podobně jako naše čokoláda. Jsou to takové královny mezi datlemi.
Datle jsme odpeckovali, rozpůlili a obalili v naší tmavé čokoládě, až se utvořila křupavá čokoládová skořápka. Nejdříve si tak křupnete čokoládu a potom už se vám datle společně s čokoládou rozplynou na jazyku.
Jakou čokoládu používáme?
Na obalení datlí vždy používáme naši vlastní bean to bar a single origin čokoládu.
Máme 2 varianty - Datle v čokoládě Tanzanie 65% a Datle v čokoládě Tanzanie 100% bez přidaného cukru.
Pro zajímavost:
- Tanzanie 65 % je čokoláda, kterou používáme i do Sametové čokolády, oceněné 3 hvězdičkami ve světové gurmánské soutěži Great Taste Awards v Anglii.
- Tanzanie 100% je čokoláda, která vyhrála zlatou medaili na soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně a 2 hvězdičky v gurmánské soutěži Great Taste Awards v Anglii.