Datle v čokoládě
Datle v čokoládě
Vyzkoušejte datle Medjool v čokoládě a zažijte explozi chutí! Neodolatelná chuť medu, karamelu a ovocných tónů v čokoládě vás velmi překvapí.
Nejkvalitnější výběrové datle Medjool jsme obalili v naší bean to bar čokoládě. Vyzkoušejte spojení dvou božských chutí.
Proč jsme k naší čokoládě vybrali datle Medjool?
Chutnají po medu a karamelu, jsou neskutečně šťavnaté a rozplývají se na jazyku podobně jako naše čokoláda. Jsou to takové královny mezi datlemi.
Datle jsme odpeckovali, rozpůlili a obalili v naší tmavé čokoládě, až se utvořila křupavá čokoládová skořápka. Nejdříve si tak křupnete čokoládu a potom už se vám datle společně s čokoládou rozplynou na jazyku.
Nejkvalitnější výběrové datle Medjool jsme obalili v naší bean to bar čokoládě. Vyzkoušejte spojení dvou božských chutí. Proč jsme vybrali datle Medjool? Chutnají po medu a...
Jakou čokoládu používáme?
Na obalení datlí vždy používáme naši vlastní bean to bar a single origin čokoládu.
Máme 2 varianty - Datle v čokoládě Tanzanie 65% a Datle v čokoládě Tanzanie 100% bez přidaného cukru.
Pro zajímavost:
- Tanzanie 65 % je čokoláda, kterou používáme i do Sametové čokolády, oceněné 3 hvězdičkami ve světové gurmánské soutěži Great Taste Awards v Anglii.
- Tanzanie 100% je čokoláda, která vyhrála zlatou medaili na soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně a 2 hvězdičky v gurmánské soutěži Great Taste Awards v Anglii.