Čokoláda podle procent
Jemná bílá čokoláda s voňavými českými jahodami. Jahody se spolu s ostatními surovinami melou v kamenném mlýnu. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá barvu,...
Bílá čokoláda s čerstvě mletým zeleným kardamomem. Základ tvoří vaše oblíbená bílá čokoláda, do které přidáváme toto exotické koření. Zelený kardamom je třetí nejdražší...
Jemná bílá čokoláda s výběrovou kávou Colombia Planadas z pražírny Coffee Source. První kávová čokoláda od značky Míšina čokoláda! Ve spolupráci s pražírnou Coffee Source jsme...
Jemná bílá čokoláda, ve které je více kakaového másla a méně cukru, se přímo rozplyne na jazyku. Přemýšlíte, co jsou ty černé tečky v čokoládě? To jsou rozemleté vanilkové...
Tato čokoláda bez cukru je společné dílo Míšiny čokolády a Cukrfree.cz :-) Po roce vymýšlení a testování vám chceme představit dvě úžasné čokolády bez přidaného cukru - mléčnou...
Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Madagaskaru. Je velmi jemná s intenzivní čokoládovou chutí. Ucítíte v ní jahody a další červené ovoce....
Mléčná čokoláda je vyrobena z organických kakaových bobů z Madagaskaru. Tyto boby chutnají po ovoci a my jsme k nim ještě přidaly borůvky z českých lesů. Všechny...
Mléčná čokoláda s kořením. Do mléčné čokolády s vysokým obsahem bio kakaových bobů z Madagaskaru jsme přidali skořici, zázvor, kardamom, hřebíček a černý pepř. Zkoušeli jsme...
Tmavá čokoláda 65% z bio kakaových bobů z Tanzanie je ručně zdobena bílou čokoládou s českými šípky. Čokoládu se šípky jsme původně vymysleli k výročí listopadové...
Výrazná tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Vyrobena pouze z kakaových bobů! Není suchá, jako některé „stovky“ bývají. Dlouhým mletím se zjemní a...
Tmavá čokoláda z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie posypaná vločkami mořské soli (Fleur de Sel). Moc zajímavá kombinace chutí. Slaná se v ústech prolíná se...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů Piura Blanco z Peru. Najdete v ní tóny citrusů, ananasu a banánů. Piura Blanco je vzácná odrůda aromatických bílých kakaových bobů ze...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z dalekých Šalamounových ostrovů. Kakaovníky se zde pěstují ve vulkanické půdě bohaté na minerály a před prudkým poledním sluncem...
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů z oblasti Semuliki Forest v Ugandě s kávou. Jedná se o první kávovou čokoládu od značky Míšina čokoláda! Do čokolády jsme přidali dvě...
Vánoční tmavá čokoláda z výběrových bio kakaových bobů z Tanzanie a bio pomerančového oleje. Základ této čokolády tvoří výběrové kakaové boby pocházející z kooperativu Kokoa...
V našem obchodě najdete široký výběr čokolád rozdělených podle obsahu kakaové sušiny. Můžete si vybrat mezi čokoládami s obsahem kakaa od 40 % až po neuvěřitelných 100 %!
Říká se, že tmavá čokoláda obsahuje více kakaa než mléčná čokoláda. U nás najdete i mléčnou čokoládu s obsahem kakaa 70 %! I mléčná a bílá čokoláda může být velmi kvalitní.
Také se říká, že čím vyšší je procento kakaa, tím je čokoláda tmavší. Nemusí to být pravda, záleží na lokalitě a odrůdě kakaových bobů. Některá čokoláda 70% může být tmavší než 100%.