O Míšině čokoládě

V naší čokoládové manufaktuře věříme, že dobrá čokoláda musí být připravena výhradně z dobrých surovin. Proto dovážíme a sami si pražíme nejkvalitnější kakaové boby z nejlepších plantáží Afriky, Asie, Jižní Ameriky a Karibiku. Při výrobě čokolády dále používáme kakaové máslo, nerafinovaný třtinový cukr a výběrové sušené plnotučné mléko. Nic víc, nic míň.

Na obalech čokolád vždy uvádíme zemi původu nejdůležitější suroviny, kakaových bobů. Kvalitní kakaové boby totiž dodávají čokoládě její osobitou chuť a vůni podobně, jako tomu je u vína. Vydejte se s námi na objevitelskou cestu za rozmanitou a vynikající chutí opravdové čokolády. Zjistíte, že čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Tanzanie má v chuti stopy jablek a třešní, zatímco boby z Dominikánské republiky chutnají po třešních, citronu a zralém mangu.

Dobrou chuť!

Vaše

Míša D.

P.S. Zaslali jsme tabulku do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou jsme za ni dostali medaili. Naše 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa, od Nového Zélandu po Spojené arabské emiráty. Máme radost 🙂 Ve stejném roce v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti naše 75% tmavá čokoláda s pomerančem získala bronzové ocenění 🙂

Dostali jste chuť na naši čokoládu?